Warning: Creating default object from empty value in /web/htdocs/www.duchovniprostor.cz/home/www/wp-content/plugins/fastwp-redux-borano-extension_off/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Pjér la Šé'z: Duchovní únik | Duchovní prostor

Pjér la Šé’z: Síla odevzdání

+ promítání filmu C. G. Jung: Povedený kacíř

Termín: 9.9. 2021

Místo: Městské kino Beroun, Politických vězňů 445, Beroun

Vstupné: 450 Kč

Vstupenky můžete zakoupit níže na této stránce prostřednictvím registračního formuláře.


Ačkoli tvoříme celý svůj svět naprosto individuálně a samostatně, jsme stále plně v rukou božích. Vědomí této skutečnosti přináší pokoru, stejně jako může vyvolat frustraci. Všichni jsme si zvláště v předchozích měsících prošli velkou zkouškou důvěry v Ducha, Vesmír, prozřetelnost boží… Můžeme se snažit světu vnutit svou vůli a čelit zklamání a hněvu, když se věci nedějí dle našich představ. Stejně tak se ale můžeme s důvěrou odevzdat, nechat věci se dít a pozorovat, co je nám sdělováno a kam jsme vedeni. S odevzdáním může dojít k silnému propojení.

C. G. Jung: Povedený kacíř

Pjér se společně s malým štábem vydal v roce 2019 do Švýcarska po stopách věhlasného psychologa C. G. Junga. Výsledkem je dokument, který je momentálně v závěrečné fázi výroby a tato akce bude jednou z prvních příležitostí k jeho shlédnutí.

Více se dozvíte v traileru:

INFORMACE OHLEDNĚ KORONAVIRU – v případě zavedení vládních opatření kvůli zhoršení situace se šířením koronaviru, znemožňujících konání akce, garantujeme všem vrácení peněz v případě, že by nesouhlasili s případnou změnou termínu akce.

Pjér la Šé’z

Psychoterapeut, herec, muzikant, spisovatel… Člověk mnoha zájmů, ale všechny, jakoby měly společného jmenovatele – Ducha a lidskou duši.

Pjér la Šé’z působí s Jaroslavem Duškem v divadle Vizita a v představeních Čtyři dohody a Pátá dohoda.

Provozuje také soukromou psychoterapeutickou praxi, ve které doprovází své klienty na jejich cestě při hledání a realizaci osobní svobody.

Vydal dosud pět publikací: psychologickou studii Indián – zpráva o archetypu; hlubinný román o hledání sebe sama v tomto světě Den svatého Ignora; novelu ve stylu realistického vizionářství Cesta, hlubinnou studii o bytostném sjednocení Psychologie souhlasu a nejnovější Zmrdztvýchvstání, román o jakémsi vnitřním osvobození.

Součástí jeho činnosti jsou také občasné přednášky pro laickou veřejnost, v nichž srozumitelnou formou představuje učení C. G. Junga a své vlastní poznatky a zkušenosti.


Nákup vstupenek

Pro nákup vstupenek je nutné současně vyplnit formulář a odeslat platbu dle instrukcí níže.

5 1 vote
Article Rating
Pro další sdílení
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments